2016-03-02 17:06

2016-03-02 17:06

Åhlin redo för England

MOTOR

I helgen avgörs den första deltävlingen av sju i brittiska mästerskapet (BRC). Värmlänningen Fredrik Åhlin är, tillsammans med kartläsaren Morten Abrahamsen, redo för debuten.

– Vi ser verkligen fram emot att få köra ett helt mästerskap och motståndet är verkligen på VM-nivå. Utmanande blir självklart de skiftande underlagen där asfalten kommer bli något att bita i, säger 24-åringen från Hammarö i ett pressmeddelande.

Deltävlingen körs på grus i Wales med start lördag.

– Vi ser verkligen fram emot att få köra ett helt mästerskap och motståndet är verkligen på VM-nivå. Utmanande blir självklart de skiftande underlagen där asfalten kommer bli något att bita i, säger 24-åringen från Hammarö i ett pressmeddelande.

Deltävlingen körs på grus i Wales med start lördag.