2016-02-29 13:30

2016-02-29 13:31

Värmlänningari topp i Norge

MOTOR

Det blev värmkändskt på de två första platserna i Numedalsrallyt i Rödberg i Norge.

Norrmannen Anders Gröndal från Asker og Baerum och co-drivern Miriam Walfridsson från Torsbyklubben Ratten vann i en Ford Fiesta R5. På andraplatsen kom rallycrossföraren Johan Kristoffersson från Team Westom i Arvika i en Skoda Fabia S2000 och tillsammans med Veronica Engan. Efter drygt 50 minuters specialsträckekörning var tidsskillnaden var 7,9 sekunder.

 

Norrmannen Anders Gröndal från Asker og Baerum och co-drivern Miriam Walfridsson från Torsbyklubben Ratten vann i en Ford Fiesta R5. På andraplatsen kom rallycrossföraren Johan Kristoffersson från Team Westom i Arvika i en Skoda Fabia S2000 och tillsammans med Veronica Engan. Efter drygt 50 minuters specialsträckekörning var tidsskillnaden var 7,9 sekunder.