2016-02-22 19:03

2016-02-22 19:03

Rallycross på is fortsätter

MOTOR

Andra deltävlingen av fyra i tv-sända (Viasat Motor och Viaplay) rallycrosserien RallyX On Ice avgörs på fredag i Sälen.

Den första under SM-veckan i Piteå vanns av Sebastian Eriksson från Sunnemo, som hoppade in för sjuke OMSE-teamkamraten Oliver Eriksson, före Kevin Eriksson och Alexander Westlund. Thomas Bryntesson var femma och han försvarar nu den värmländska äran, och får tampas med bland andra Richard Göransson, Patrik Sandell och Austin Dyne från Global Rallycross, finländarna Niclas Grönholm och Miki Weckström och kenyanen Tejas Hirani.

 

 

Den första under SM-veckan i Piteå vanns av Sebastian Eriksson från Sunnemo, som hoppade in för sjuke OMSE-teamkamraten Oliver Eriksson, före Kevin Eriksson och Alexander Westlund. Thomas Bryntesson var femma och han försvarar nu den värmländska äran, och får tampas med bland andra Richard Göransson, Patrik Sandell och Austin Dyne från Global Rallycross, finländarna Niclas Grönholm och Miki Weckström och kenyanen Tejas Hirani.