2016-02-10 08:41

2016-02-10 08:41

Präster ute i rallyskogen

MOTOR

Som vanligt kommer några av Svenska kyrkans präster och diakoner att dra till skogs under Svenska rallyt. Kyrkan vill vara en extra resurs under tävlingen.

På torsdagen finns prästen Boel Marie Lennartsdotter på Färjestads travbana. På fredagen prästen och samordnaren Johan Bonander, diakonen Per-Åke Karlsson samt församlingspedagogen Maria Järnry på Torsbyspecialen och på lördagen prästen Ingemar Hansson samt diakonerna Andreas Högenå och Per-Åke Karlsson på Vargåsensträckan.

På torsdagen finns prästen Boel Marie Lennartsdotter på Färjestads travbana. På fredagen prästen och samordnaren Johan Bonander, diakonen Per-Åke Karlsson samt församlingspedagogen Maria Järnry på Torsbyspecialen och på lördagen prästen Ingemar Hansson samt diakonerna Andreas Högenå och Per-Åke Karlsson på Vargåsensträckan.