2016-01-31 20:10

2016-01-31 20:10

Walfridsson och Grøndal i toppform

MOTOR

Anders Grøndal med den värmländska kartläsaren Miriam Walfridsson fortsätter att imponera inför Rally Sweden.

Under helgens Rally Hadeland vann kombinationen Grøndal & Walfridsson i sin Ford Fiesta R5 med en segermarginal på hela 1,21 före Geir Helge Føslid och Dag Nordstrand. Redan efter fösta specialsträckan ledde de med 26 sekunder, ett resultat som kontinuerligt utvecklades.

På sjätteplats kom Johan Kristoffersson tillsammans med Torsbybördige Patrik Bath, i deras Mitsubishi Evo IX, som även de genrepade inför Rally Sweden.

Under helgens Rally Hadeland vann kombinationen Grøndal & Walfridsson i sin Ford Fiesta R5 med en segermarginal på hela 1,21 före Geir Helge Føslid och Dag Nordstrand. Redan efter fösta specialsträckan ledde de med 26 sekunder, ett resultat som kontinuerligt utvecklades.

På sjätteplats kom Johan Kristoffersson tillsammans med Torsbybördige Patrik Bath, i deras Mitsubishi Evo IX, som även de genrepade inför Rally Sweden.