2016-01-20 16:38

2016-01-20 16:38

Bakkerud kör med Block

MOTOR

Petter Solberg tackade nej, men en annan norrman sa ja till Ken Block.

Andreas Bakkerud, 24, som studerat till tävlingsmekaniker på Stjerneskolan i Torsby och gångna säsongen blev VM-fyra med svenska Ford Olsbergs MSE, bildar tvåbilsteam i rallycross-VM med den amerikanske stjärnan i hans fabriksuppbackade (Ford) Hoonigan Racing Division.

– Jag är övertygad om att med Andreas i mitt team kommer vi att bli starka utmanare till VM-titeln, säger Block, som vann den amerikanska serien Global Rallycross 2015.

Andreas Bakkerud, 24, som studerat till tävlingsmekaniker på Stjerneskolan i Torsby och gångna säsongen blev VM-fyra med svenska Ford Olsbergs MSE, bildar tvåbilsteam i rallycross-VM med den amerikanske stjärnan i hans fabriksuppbackade (Ford) Hoonigan Racing Division.

– Jag är övertygad om att med Andreas i mitt team kommer vi att bli starka utmanare till VM-titeln, säger Block, som vann den amerikanska serien Global Rallycross 2015.