2016-01-04 16:19

2016-01-04 16:19

Vintriga vägar i Finnskogsvalsen

MOTOR

Finnskogsvalsen den 16–17 januari (lördag–söndag) ser ut att få fina förhållanden på sträckorna i Torsby med omnejd, i alla fall att döma av rådande väderlek och spådomarna.

– Vi fick lite nysnö under nyårshelgen och prognoserna visar kallgrader fram till tävlingsveckan. Strax över 60 ekipage har hittills (på måndagen) anmält sig, och huvudklassen VOC Mekonomen Rally utgör större delen av startfältet, säger tävlingsledaren Sven Täppers.

Sista anmälningsdag är nu på onsdagen.

En nyhet i det anrika rallyt är priser till snabbaste ekipage i olika klasser på sträckorna, som är sju till antalet och mäter totalt 123,6 kilometer.

– Vi fick lite nysnö under nyårshelgen och prognoserna visar kallgrader fram till tävlingsveckan. Strax över 60 ekipage har hittills (på måndagen) anmält sig, och huvudklassen VOC Mekonomen Rally utgör större delen av startfältet, säger tävlingsledaren Sven Täppers.

Sista anmälningsdag är nu på onsdagen.

En nyhet i det anrika rallyt är priser till snabbaste ekipage i olika klasser på sträckorna, som är sju till antalet och mäter totalt 123,6 kilometer.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.