2015-09-04 13:04

2015-09-04 13:04

Svärd kör för Hedström

MOTOR

Sveriges segerrikaste folkraceförare, Tobias Svärd, MK Orion i Hallstavik, startar i Supercar-klassen när rallycross-SM (Rally-X) kommer till Solvalla den 11–12 september. Han kör en Skoda Fabia för värmländska Hedström motorsport.

Svärd debuterade i en fyrhjulsdriven bil under Rally-X On Ice i Höljes i vintras där han imponerade stort och tog sig hela vägen till final.

Sveriges segerrikaste folkraceförare, Tobias Svärd, MK Orion i Hallstavik, startar i Supercar-klassen när rallycross-SM (Rally-X) kommer till Solvalla den 11–12 september. Han kör en Skoda Fabia för värmländska Hedström motorsport.

Svärd debuterade i en fyrhjulsdriven bil under Rally-X On Ice i Höljes i vintras där han imponerade stort och tog sig hela vägen till final.