2015-08-02 23:04

2015-08-02 23:04

Ahlin-Kottulinsky på 14:e plats

MOTOR

Mikaela Ahlin-Kottulinsky slutade på en 14:e plats i den tredje av sex deltävlingar i Audi TT Cup.

Segrade gjorde Alexis van de Poele men det blev inte tävlingens största nyhet. I det andra loppet var nämligen skidstjärnorna Felix Neureuther, Aksel Lund Svindal och Marcel Hirscher med om en kollision ihop med ytterligare tre bilar. Banan i Spielberg har ansetts vara bland de svårare i Europa att bemästra, och ihop med regn och halt vägunderlag flaggade man rött under söndagen. Förarna klarade sig undan skador och loppet fullföljdes av resterande bilar.

Mikaela Ahlin-Kottulinsky slutade på en 14:e plats i den tredje av sex deltävlingar i Audi TT Cup.

Segrade gjorde Alexis van de Poele men det blev inte tävlingens största nyhet. I det andra loppet var nämligen skidstjärnorna Felix Neureuther, Aksel Lund Svindal och Marcel Hirscher med om en kollision ihop med ytterligare tre bilar. Banan i Spielberg har ansetts vara bland de svårare i Europa att bemästra, och ihop med regn och halt vägunderlag flaggade man rött under söndagen. Förarna klarade sig undan skador och loppet fullföljdes av resterande bilar.