2015-07-27 06:00

2015-07-27 06:00

Andraplats för Jimmy Olsson

Svenska Rallycupens Kulingtrofén drog i gång under lördagen i Herrljunga och bortåt 200 ekipage ställde upp i regnvädret.

Jimmy Olsson från Storfors stod på start och slutade på en sjätteplats i totalställningen, 41 sekunder efter Säfflebördige totalsegraren Jerker Axelsson. Olsson kom tvåa i sin klass efter att ha tagit sträckvinst på första, fjärde och femte sträckan. Tappen på andra och tredje sträckan skulle dock visa sig för stora och Olsson hade fem sekunders avstånd till klassvinnaren Pontus Lönnström.

Jimmy Olsson från Storfors stod på start och slutade på en sjätteplats i totalställningen, 41 sekunder efter Säfflebördige totalsegraren Jerker Axelsson. Olsson kom tvåa i sin klass efter att ha tagit sträckvinst på första, fjärde och femte sträckan. Tappen på andra och tredje sträckan skulle dock visa sig för stora och Olsson hade fem sekunders avstånd till klassvinnaren Pontus Lönnström.