2015-06-28 22:22

2015-06-28 22:22

Ännu en pallplats för Åhlin-Kottulinsky

MOTOR

Mikaela Åhlin Kottulinsky motsvarade förväntningarna i Audi TT Sport Cup på tuffa Norisring.

I det avslutande racet på söndagen körde hon in på en tredjeplats, och hon satte även dagens snabbaste tid.

– Förra året stod jag högst upp på pallen här på Norisring. Men nu är jag ännu gladare för min tredjeplats eftersom det här är första pallbesöket i Audi TT Sport Cup. Jag är så glad och lättad över att kunna knyta ihop allt och köra till mig en tredjeplats” säger Mikaela till Åhlin-Kottulinsky-Motorsport.

 

I det avslutande racet på söndagen körde hon in på en tredjeplats, och hon satte även dagens snabbaste tid.

– Förra året stod jag högst upp på pallen här på Norisring. Men nu är jag ännu gladare för min tredjeplats eftersom det här är första pallbesöket i Audi TT Sport Cup. Jag är så glad och lättad över att kunna knyta ihop allt och köra till mig en tredjeplats” säger Mikaela till Åhlin-Kottulinsky-Motorsport.