2018-06-27 11:06

2018-06-27 11:06

Asker kvar i Munkfors

ISHOCKEY SPORT I KORTHET: "Inte någon direkt tvekan"

Tim Asker, 20, är klar för sin andra säsong i Munkfors.

– Det känns jättebra. Det var väl inte någon direkt tvekan när jag fick förfrågan. Min första säsong blev mycket bättre än förväntat. Det var ju tänkt att jag skulle spela i division 3, så det var riktigt roligt att få chansen i division 2, säger den Vansbro AIK-fostrade forwarden.

Asker noterades för ett mål på 25 matcher med division 2-laget. I division 3 blev det 15 (9+6) poäng på 18 matcher.

Innan övergången till Munkfors gick Tim Asker på hockeygymnasiet i Hagfors och representerade Viking.

– Det känns jättebra. Det var väl inte någon direkt tvekan när jag fick förfrågan. Min första säsong blev mycket bättre än förväntat. Det var ju tänkt att jag skulle spela i division 3, så det var riktigt roligt att få chansen i division 2, säger den Vansbro AIK-fostrade forwarden.

Asker noterades för ett mål på 25 matcher med division 2-laget. I division 3 blev det 15 (9+6) poäng på 18 matcher.

Innan övergången till Munkfors gick Tim Asker på hockeygymnasiet i Hagfors och representerade Viking.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.