2018-06-23 18:51

2018-06-23 18:51

Bäck till Dallas Stars

Ishockey

I år frodas det för svenskarna i NHL-klubbarna. I tredje draftrundan som var i American Airlines Center, Dallas, fanns 18-årige Oskar Bäck, tidigare center/forward från Färjestad, med. Han blev vald som den 75:e spelaren till Dallas Stars, Texas.

Tidigare har Bäck i en intervju med BIK Karlskoga beskrivit sig själv som tvåvägscenter med smarheten oh spelsinnet som sina styrkor.

Tidigare har Bäck i en intervju med BIK Karlskoga beskrivit sig själv som tvåvägscenter med smarheten oh spelsinnet som sina styrkor.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.