2018-04-17 12:08

2018-04-17 12:30

Dick Axelsson har spelat färdigt i Tre Kronor

ISHOCKEY

Dick AXelsson har spelat färdigt i Tre Kronor.

Det meddelar han på sitt instagramkonto.

"Det har vart en ära att få representera Sverige men nu tackar 28:an för sig i landslaget", skriver han i en post som han la ut under tisdagen.

Axelsson – som spelat i Färjestad i flera omgångar – debuterade i landslaget 2008. Därefter har han spelat  två VM-turneringar och ett OS på internationell nivå med VM-guldet i Globen 2013 som den stora höjdpunkten.

Det meddelar han på sitt instagramkonto.

"Det har vart en ära att få representera Sverige men nu tackar 28:an för sig i landslaget", skriver han i en post som han la ut under tisdagen.

Axelsson – som spelat i Färjestad i flera omgångar – debuterade i landslaget 2008. Därefter har han spelat  två VM-turneringar och ett OS på internationell nivå med VM-guldet i Globen 2013 som den stora höjdpunkten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.