2018-02-08 13:28

2018-02-08 14:29

Robin Rahm: Inte klart med Leksand

ISHOCKEY: På väg tillbaka till Sverige?

2010 blev FBK-målvakten Robin Rahm avstängd i två år sedan han ertappats som dopad.
Sunnekillens karriär blev brokig efter avstängningen. Nu ryktas han vara på väg till Leif Carlssons Leksand, enligt Sportbladet.

Men Robin Rahm själv säger till NWT:

– Ingenting är klart. Jag vet inte hur det kan stå så. Jag ringde Leksands general manager direkt och frågade, säger en förvånad Rahm till NWT.

Efter avstängningen hamnade Rahm i Brynäs två säsonger, 2012 till 2014. Han avslutade dock sista spelåret i Malmö.

Sedan bar det av till AIK där Rahm spelade 2014 till 2017. Återigen avslutade han sista spelåret i en annan förening, danska Sönderjyske.Den här säsongen representerar han Odense Bulldogs. Leif Carlsson fick en flygande start som ny leksandstränare men på sistone har det gått grus i maskineriet, senast 1-6 mot bottenlaget Troja. 31-årige Rahm har lyckats bra i Danmark den här säsongen och finns med i toppen av målvaktsstatistiken med en räddningsprocent på 92.30. Hans Odense är sexa i tabellen.

 

Men Robin Rahm själv säger till NWT:

– Ingenting är klart. Jag vet inte hur det kan stå så. Jag ringde Leksands general manager direkt och frågade, säger en förvånad Rahm till NWT.

Efter avstängningen hamnade Rahm i Brynäs två säsonger, 2012 till 2014. Han avslutade dock sista spelåret i Malmö.

Sedan bar det av till AIK där Rahm spelade 2014 till 2017. Återigen avslutade han sista spelåret i en annan förening, danska Sönderjyske.Den här säsongen representerar han Odense Bulldogs. Leif Carlsson fick en flygande start som ny leksandstränare men på sistone har det gått grus i maskineriet, senast 1-6 mot bottenlaget Troja. 31-årige Rahm har lyckats bra i Danmark den här säsongen och finns med i toppen av målvaktsstatistiken med en räddningsprocent på 92.30. Hans Odense är sexa i tabellen.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.