2018-02-08 23:14

2018-02-08 23:14

Idrottsprofiler uppmärksammades i Löfbergs arena

IDROTT: Kjell och Birgit Olssons Idrottsstiftelse

I samband med matchen mellan Färjestad och Linköping i Löfbergs arena uppmärksammades stipendiaterna av Kjell och Birgit Olssons Idrottsstiftelse: Götas sprinterlöfte Henrik Larsson (kunde inte närvara), tennistalangen Märta-Louise Söderberg från Kil och ledarna Lena Käld Palmer, Parasport Värmland och Mikael Dahlgren, IF Göta.

Kjell och Birgit Olssons Idrottsstiftelse delades för elfte och sista gången.

Kjell och Birgit Olssons Idrottsstiftelse delades för elfte och sista gången.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.