2018-02-05 11:06

2018-02-05 11:06

KHL-meriterad forward till Munkfors

ISHOCKEY: Debuterar mot Viking: "Vill verkligen visa vad jag kan"

Munkfors plockar in KHL-meriterade Richard Mráz, 24 – debuterar mot Viking.
– Jag är väldigt glad över att få den här chansen, säger den slovakiske forwarden till klubbens hemsida.

Richard Mráz lirade senast för MHC Martin i den slovakiska högstaligan och tidigare har han bland annat spelat elva KHL-matcher och två JVM.

Under tisdagskvällen debuterar Munkforsförvärvet när ärkerivalen Viking gästar Klingevi.

– Det ska bli kul! Jag vill verkligen visa vad jag kan och har i mig, så för mig kommer varje match att bli som ett derby, säger Richard Mráz till klubbens sajt.

Även Viking har plockat in förstärkning på forwardssidan i form av Olivier Ouellet.

Den 22-årige kanadensaren kommer närmast från spel i Kalmar, division 2.

– Min största förväntning är såklart att vi tar oss till playoff! Sen hoppas jag verkligen på att få chans och istid nog att bevisa vad jag går för samt att kunna utgöra ett bra tillskott till laget, säger Olivier Ouellet till Hagforsklubbens sajt.

Fyra omgångar återstår. Viking har nio poäng upp till Kil, närmast över strecket. Munkfors ligger tvåa, fyra poäng bakom serieledande Åmål.

Richard Mráz lirade senast för MHC Martin i den slovakiska högstaligan och tidigare har han bland annat spelat elva KHL-matcher och två JVM.

Under tisdagskvällen debuterar Munkforsförvärvet när ärkerivalen Viking gästar Klingevi.

– Det ska bli kul! Jag vill verkligen visa vad jag kan och har i mig, så för mig kommer varje match att bli som ett derby, säger Richard Mráz till klubbens sajt.

Även Viking har plockat in förstärkning på forwardssidan i form av Olivier Ouellet.

Den 22-årige kanadensaren kommer närmast från spel i Kalmar, division 2.

– Min största förväntning är såklart att vi tar oss till playoff! Sen hoppas jag verkligen på att få chans och istid nog att bevisa vad jag går för samt att kunna utgöra ett bra tillskott till laget, säger Olivier Ouellet till Hagforsklubbens sajt.

Fyra omgångar återstår. Viking har nio poäng upp till Kil, närmast över strecket. Munkfors ligger tvåa, fyra poäng bakom serieledande Åmål.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.