2017-10-05 08:15

2017-10-05 08:15

Pogge spelklar – vaktar kassen redan ikväll?

ISHOCKEY

Rögles nyförvärv Justin Pogge, med förflutet både i Färjestad och BIK Karlskoga, är spelklar till kvällens match mot Djurgården. Men får han stå redan i afton?

På Rögles hemsida kan man läsa att det varit en kamp mot klockan att få färdigt alla papper, så att Pogge kan vara tillgänglig mot Djurgården. Och så blev det. Rögle har fått beskedet att Pogge beviljats arbets- och uppehållstillstånd.

Pogge anslöt till Rögle i helgen och har varit i full träning sedan i måndags. Nu är alltså frågan om det är den kanadensiske målvakten som får förtroendet ikväll – eller om tidigare BIK-målvakten Emil Kruse åter får ta plats mellan stolparna.

Laget tas ut efter Rögles träning i dag.

På Rögles hemsida kan man läsa att det varit en kamp mot klockan att få färdigt alla papper, så att Pogge kan vara tillgänglig mot Djurgården. Och så blev det. Rögle har fått beskedet att Pogge beviljats arbets- och uppehållstillstånd.

Pogge anslöt till Rögle i helgen och har varit i full träning sedan i måndags. Nu är alltså frågan om det är den kanadensiske målvakten som får förtroendet ikväll – eller om tidigare BIK-målvakten Emil Kruse åter får ta plats mellan stolparna.

Laget tas ut efter Rögles träning i dag.