2017-09-12 18:44

2017-09-12 18:44

Kask om sitt Forshaga

ISHOCKEY: "Vi är en bra grupp"

Arvikafostrade Stefan Kask, 25, är redo för sin fjärde säsong i Forshaga. I fjol var han lagets främste poängplockare med sina 23 (5+18) pinnar på 28 matcher.

Vad kan vi förvänta oss av dig?

– Jag hoppas kunna bidra offensivt och bra ledarskap.

Vad kan vi förvänta oss av laget?

– Jag hoppas att vi lyckas hitta ett spel som gör att vi vinner många matcher. Men hur många matcher vi vinner och hur långt vi tar oss törs jag inte svara på.

Årets utropstecken?

– Jag tror på Andreas Odhe. Jag tycker att han alltid är nyttig för laget och att han är en bra rollspelare. Jag tror att han kan bidra mer offensivt i år än vad han gjort tidigare. Han har de kvalitéerna.

Årets buse?

– Jag säger Andreas Odhe även här. Han har lite roliga idéer för sig och man vet aldrig vad som händer runt honom. Antingen är det skönlir från hans sida eller så är han en buse.

Mest sevärd?

– Jag önskar att jag kunde svara mig själv, haha. Nej då, jag tror på backen Karl Pearson, ny från Norge. Av det jag har sett av honom så är han fantastiskt bra - i ett hockeyöga i alla fall sedan vet jag inte hur flashig han ser ut för publiken.

Lagets styrka?

– Att vi är en bra grupp, vilket jag tror kommer göra att vi blir starkare för varje match. Vi kommer aldrig att vika ner oss.

Roligaste matchen?

– Matcherna mot Grums, det vore tjänstefel att säga något annat. Sedan ska det bli fantastiskt kul att få mäta sig med ett lag som Västerås.

Vad kan vi förvänta oss av dig?

– Jag hoppas kunna bidra offensivt och bra ledarskap.

Vad kan vi förvänta oss av laget?

– Jag hoppas att vi lyckas hitta ett spel som gör att vi vinner många matcher. Men hur många matcher vi vinner och hur långt vi tar oss törs jag inte svara på.

Årets utropstecken?

– Jag tror på Andreas Odhe. Jag tycker att han alltid är nyttig för laget och att han är en bra rollspelare. Jag tror att han kan bidra mer offensivt i år än vad han gjort tidigare. Han har de kvalitéerna.

Årets buse?

– Jag säger Andreas Odhe även här. Han har lite roliga idéer för sig och man vet aldrig vad som händer runt honom. Antingen är det skönlir från hans sida eller så är han en buse.

Mest sevärd?

– Jag önskar att jag kunde svara mig själv, haha. Nej då, jag tror på backen Karl Pearson, ny från Norge. Av det jag har sett av honom så är han fantastiskt bra - i ett hockeyöga i alla fall sedan vet jag inte hur flashig han ser ut för publiken.

Lagets styrka?

– Att vi är en bra grupp, vilket jag tror kommer göra att vi blir starkare för varje match. Vi kommer aldrig att vika ner oss.

Roligaste matchen?

– Matcherna mot Grums, det vore tjänstefel att säga något annat. Sedan ska det bli fantastiskt kul att få mäta sig med ett lag som Västerås.