2017-09-07 11:38

2017-09-07 13:59

Micke Johansson till Brynäs

ISHOCKEY

Mikael Johansson är klar för Brynäs. Det rapporterar SHL-klubben på sin hemsida.

Magic-Mike, mest känd för sina sejourer i Färjestad, kommer till Brynäs som ersättare för skadade Jesper Boqvist.

– Jag är nöjd över att presentera forwarden Mikael Johansson, en meriterad forward som nu kommer in i laget och gör att vi kan behålla bredden i truppen. Johansson har en fin meritlista, från spel både i KHL och nu senast i IFK Helsingfors, säger Brynäs sportchef Stefan Bengtzén till den egna hemsidan.

Magic-Mike, mest känd för sina sejourer i Färjestad, kommer till Brynäs som ersättare för skadade Jesper Boqvist.

– Jag är nöjd över att presentera forwarden Mikael Johansson, en meriterad forward som nu kommer in i laget och gör att vi kan behålla bredden i truppen. Johansson har en fin meritlista, från spel både i KHL och nu senast i IFK Helsingfors, säger Brynäs sportchef Stefan Bengtzén till den egna hemsidan.