2017-08-27 22:03

2017-08-27 22:03

Förlust mot Norge igen

ISHOCKEY

Under söndagen genomfördes den andra träningsmatchen mellan FBK dam och Team Norway. Den första, som spelades i torsdags, slutade 3–2 till Norge och även i söndagens match visade sig norskorna för starka och slog Färjestad med 3–1.

– De var bra, norskorna, i första perioden och vi gjorde vår sämsta period för försäsongen, säger FBK:s tränare Henrik Rehnberg.

– En typisk försäsongsmatch.

Under söndagen genomfördes den andra träningsmatchen mellan FBK dam och Team Norway. Den första, som spelades i torsdags, slutade 3–2 till Norge och även i söndagens match visade sig norskorna för starka och slog Färjestad med 3–1.

– De var bra, norskorna, i första perioden och vi gjorde vår sämsta period för försäsongen, säger FBK:s tränare Henrik Rehnberg.

– En typisk försäsongsmatch.