2017-06-12 21:13

2017-06-12 21:13

Inget SDHL för Färjestad

ISHOCKEY

Sundsvall drog sig ur högsta damserien i hockey. En liten, liten dörr öppnades på glänt för Färjestad.

Förutsättningen var att Göteborg HC skulle tacka nej till platsen. Så blir det inte. Göteborg HC har accepterat erbjudandet.

– Det är roligt för Göteborgsishockeyn att det nu kommer ett nytt lag till högsta serien. Det är starkt av Göteborg HC att ha tagit det här beslutet med alla nya förutsättningar som det här innebär, säger Olof Östblom, Svenska Ishockeyförbundets tävlingschef.

 

Förutsättningen var att Göteborg HC skulle tacka nej till platsen. Så blir det inte. Göteborg HC har accepterat erbjudandet.

– Det är roligt för Göteborgsishockeyn att det nu kommer ett nytt lag till högsta serien. Det är starkt av Göteborg HC att ha tagit det här beslutet med alla nya förutsättningar som det här innebär, säger Olof Östblom, Svenska Ishockeyförbundets tävlingschef.