2017-04-21 10:04

2017-04-21 10:04

Grums och Forshaga möter VIK Västerås

ISHOCKEY: Här är serieindelningen för Hockeyettan

Den preliminära serieindelningen för Hockeyettan är nu klar.

Hockeypubliken i Värmland kan se fram emot flera roliga matcher kommande säsong. Grums och Forshaga kommer att spela i den västra serien, och där hittar vi även VIK Västerås som åkte ur Hockeyallsvenskan den här säsongen.

Övriga lag i serien är Borlänge, Enköping, Arboga, Kumla, Köping, Lindlöven, Mariestad Bois, Skövde IK och Surahammar.

Hockeypubliken i Värmland kan se fram emot flera roliga matcher kommande säsong. Grums och Forshaga kommer att spela i den västra serien, och där hittar vi även VIK Västerås som åkte ur Hockeyallsvenskan den här säsongen.

Övriga lag i serien är Borlänge, Enköping, Arboga, Kumla, Köping, Lindlöven, Mariestad Bois, Skövde IK och Surahammar.