2016-10-16 21:53

2016-10-16 21:54

Segersviten bröts för Forshaga

HOCKEYETTAN VÄSTRA ISHOCKEY

Forshaga åkte till Grästorp i jakten på en femte raka seger. Men västgötarna, som jagade säsongens första trepoängare lyckades vinna med 4–1.

Forshaga hade svårt att göra mål och fick utdelning först i sitt fjärde powerplay. Då återstod endast sju minuter av matchen. Forshaga stannade därmed på fyra raka segrar och får ta upp jakten på en ny svit nästa helg när laget möter Skövde hemma.

Mål, Forshaga: Johan Erkgärds.

Forshaga åkte till Grästorp i jakten på en femte raka seger. Men västgötarna, som jagade säsongens första trepoängare lyckades vinna med 4–1.

Forshaga hade svårt att göra mål och fick utdelning först i sitt fjärde powerplay. Då återstod endast sju minuter av matchen. Forshaga stannade därmed på fyra raka segrar och får ta upp jakten på en ny svit nästa helg när laget möter Skövde hemma.

Mål, Forshaga: Johan Erkgärds.