2016-09-25 22:08

2016-09-25 22:08

Tung kväll för Forshaga

HOCKEYETTAN VÄSTRA ISHOCKEY

Forshaga hade en tung kväll borta mot Borlänge under söndagen. Hemmalaget dominerade kraftigt från början, och gick fram till 3–0 i mitten av den andra perioden innan Forshaga fick spräcka sin målnolla.

Trots ett tydligt spelövertag från hemmalaget lyckades värmlänningarna ändå skapa nerv i matchen genom ännu en reducering. Borlänge fick dock sista ordet när de spikade slutresultatet 4–2 i slutminuterna.

Mål, Forshaga: Erik Fridlund, Kimmy Skogland.

Trots ett tydligt spelövertag från hemmalaget lyckades värmlänningarna ändå skapa nerv i matchen genom ännu en reducering. Borlänge fick dock sista ordet när de spikade slutresultatet 4–2 i slutminuterna.

Mål, Forshaga: Erik Fridlund, Kimmy Skogland.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.