2016-05-12 20:39

2016-05-12 20:39

Talangfull back stannar i Viking

ISHOCKEY

Den Stenungsundfostrade backen Max Olsson förlänger med Viking.

– Mitt val att stanna var lätt. Jag kände redan under säsongen som nu passerat att det tog slut för tidigt. Jag vill vara med på den fortsatta resan med klubben och eventuellt komma längre än vad vi gjorde i år, säger 19-åringen till Hagforsklubbens hemsida.

Föregående säsong noterades Olsson för tio poäng (2+8) på 20 matcher från sin backposition.

Olsson debuterade i division 2 med Viking redan som 16-åring.

– Mitt val att stanna var lätt. Jag kände redan under säsongen som nu passerat att det tog slut för tidigt. Jag vill vara med på den fortsatta resan med klubben och eventuellt komma längre än vad vi gjorde i år, säger 19-åringen till Hagforsklubbens hemsida.

Föregående säsong noterades Olsson för tio poäng (2+8) på 20 matcher från sin backposition.

Olsson debuterade i division 2 med Viking redan som 16-åring.