2016-04-15 16:23

2016-04-15 16:42

Olofsson klar för Leksand

ISHOCKEY

Nu är det helt klart.
– Jag skrev på sista kråkan vid lunchtid. Ett tvåårskontrakt med Leksand. Det känns skönt att det är klart, säger Johan Olofsson.

När FBK inte utnyttjade optionåret var valet givet för Arvikasonen.

– För min personliga utveckling är det bättre att spela i Leksand. Här får jag spela mer än tidigare.

Johan vet vad som väntar i SHL:

– Det blir en krigarsäsong. Vi får kämpa i mitten och neråt. Samtidigt vet vi vad den här gruppen är kapabel till nu.

Olofsson kom till FBK:s juniorlag från Arvika 2009. seniorsammanhang gjorde han 115 SHL-matcher med FBK. I vintras lånades han ut till Leksand och producerade 17 poäng (7+10) på 16 matcher. Henrik Haukeland förlängde kontraktet och Örjan Lindmark blir ny assisterande coach.

När FBK inte utnyttjade optionåret var valet givet för Arvikasonen.

– För min personliga utveckling är det bättre att spela i Leksand. Här får jag spela mer än tidigare.

Johan vet vad som väntar i SHL:

– Det blir en krigarsäsong. Vi får kämpa i mitten och neråt. Samtidigt vet vi vad den här gruppen är kapabel till nu.

Olofsson kom till FBK:s juniorlag från Arvika 2009. seniorsammanhang gjorde han 115 SHL-matcher med FBK. I vintras lånades han ut till Leksand och producerade 17 poäng (7+10) på 16 matcher. Henrik Haukeland förlängde kontraktet och Örjan Lindmark blir ny assisterande coach.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.