2016-04-13 13:04

2016-04-13 16:38

Jönsson till Växjö

ISHOCKEY

Jörgen Jönsson har fått nytt jobb som hockeytränare i Växjö Lakers i SHL.

Allt enligt Forshaga IF:s Facebooksida där man önskar sin förre tränare lycka till med framtiden i den småländska staden.

Efter en lång spelarkarriär i Rögle, Färjestad, NHL och Tre Kronor blev Jönsson sportchef i FBK och därefter ungdomstränare i samma klubb. Den senaste säsongen har han varit tränare i Forshaga i division 1.

 

Allt enligt Forshaga IF:s Facebooksida där man önskar sin förre tränare lycka till med framtiden i den småländska staden.

Efter en lång spelarkarriär i Rögle, Färjestad, NHL och Tre Kronor blev Jönsson sportchef i FBK och därefter ungdomstränare i samma klubb. Den senaste säsongen har han varit tränare i Forshaga i division 1.