2016-01-21 21:50

2016-01-21 21:50

Steen plockade hem poängen

ISHOCKEY

Den värmländske målvakten Stefan Steen, 23, blev inbytt och räddade två poäng för sitt Växjö.

Det var inför den andre perioden mellan Växjö och Örebro i Vida arena som Sunnefostrade Steen fick ta över målvaktsspaden från Cristpher Nihlstorp. Hemmalaget låg då under med 0–2, men efter inhoppet vände Växjö och vann.

Calle Rosén satte den avgörande 4–3-pucken i förlängningen. Den forne Färjestadsforwarden Joakim Hilding kvitterade till 3–3, kvarten in i tredje, och värmlänningen Linus Fröberg assisterade till Växjös andra mål för kvällen.

Stefan Steen stod för åtta räddningar.

 

 

Det var inför den andre perioden mellan Växjö och Örebro i Vida arena som Sunnefostrade Steen fick ta över målvaktsspaden från Cristpher Nihlstorp. Hemmalaget låg då under med 0–2, men efter inhoppet vände Växjö och vann.

Calle Rosén satte den avgörande 4–3-pucken i förlängningen. Den forne Färjestadsforwarden Joakim Hilding kvitterade till 3–3, kvarten in i tredje, och värmlänningen Linus Fröberg assisterade till Växjös andra mål för kvällen.

Stefan Steen stod för åtta räddningar.