2016-01-15 21:14

2016-01-15 21:14

de la Rose tillbaka i NHL

ISHOCKEY

Under fredagen valde Montréal Canadiens, som just nu går tungt i NHL, att kalla upp Arvikafostrade Jakob de la Rose från farmarlaget St. John´s Icecaps i AHL.

Samtidigt skickades forwardsduon Sven Andrighetto och Daniel Carr i motsatt riktning.

Den 20-årige forwarden de la Rose har noterats för nio poäng (2+7) på 24 matcher i farmarlaget denna säsong. Värmlänningen får nu chansen att visa upp sig i NHL för första gången detta spelår. Föregående säsong gjorde han 33 framträdanden i Montréaltröjan.

Samtidigt skickades forwardsduon Sven Andrighetto och Daniel Carr i motsatt riktning.

Den 20-årige forwarden de la Rose har noterats för nio poäng (2+7) på 24 matcher i farmarlaget denna säsong. Värmlänningen får nu chansen att visa upp sig i NHL för första gången detta spelår. Föregående säsong gjorde han 33 framträdanden i Montréaltröjan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.