2016-01-12 06:00

2016-01-12 06:00

"0–6 är katastrof"

ISHOCKEY

Nu har Färjestad ”lyckats” igen.

0–6 hemma. Jag lämnade Löfbergs arena innan matchen var slut för det här är katastrof!

Hur kan man krama fast en tränare som är så grymt passiv och oförmögen skapa ett vinnande lag? Sparka Samuelsson omgående, han har aldrig, aldrig, aldrig varit en person som ska leda ett lag. Han kan inte det. Spelar ingen roll att han spelat i laget en gång i tiden.

Vi lever här och nu! Ta in en personlighet som tidigare gjort mycket bra ifrån sig – som Perra Johnsson. Men det passar väl inte ”Familjen”, som måste ha gamla spelare som ska leda ett lag istället för en person som verkligen vill vinna!

Nu har Färjestad ”lyckats” igen.

0–6 hemma. Jag lämnade Löfbergs arena innan matchen var slut för det här är katastrof!

Hur kan man krama fast en tränare som är så grymt passiv och oförmögen skapa ett vinnande lag? Sparka Samuelsson omgående, han har aldrig, aldrig, aldrig varit en person som ska leda ett lag. Han kan inte det. Spelar ingen roll att han spelat i laget en gång i tiden.

Vi lever här och nu! Ta in en personlighet som tidigare gjort mycket bra ifrån sig – som Perra Johnsson. Men det passar väl inte ”Familjen”, som måste ha gamla spelare som ska leda ett lag istället för en person som verkligen vill vinna!

  • ”Fredrik, snart före detta FBK-supporter”