2016-01-03 20:42

2016-01-03 20:43

Föll mot serieledarna

ISHOCKEY: "Lindlöven har seriens bästa powerplay"

Forshaga drog på sig totalt tio stycken tvåminutersutviningar i 5–1-nederlaget mot Lindlöven. Västmanlänningarna visade ingen pardon och utnyttjade de numerära överlägena hela fyra gånger om.

Trots att den SHL-meriterade Andro Michel storspelade i sin debut fick han vittja nätmaskorna fem gånger när Forshaga avfärdades av Lindlöven.

– Utan Andro hade det kunnat bli ännu fler mål. Lindlöven har seriens bästa powerplay, berättar den assisterande tränaren Cristian Swärd, som coachade laget i Jörgen Jönssons frånvaro. Den gamle FBK-legendaren befinner sig på plats i Finland för att kommentera JVM för radiosporten.

Inlånande Erik Fridlund svarade för värmlänningarnas mål. Men matchen var dock den sista för Fridlund samt Andreas ”Karlan” Karlsson som nu återvänder till sina ordinarie klubbar, Arvika respektive Filipstad.

– Det har varit riktigt kul att ha med dem. Fridlund har ju även bedrgit rejält poängmässigt de här tre matcherna, berömmer Swärd.

Trots att den SHL-meriterade Andro Michel storspelade i sin debut fick han vittja nätmaskorna fem gånger när Forshaga avfärdades av Lindlöven.

– Utan Andro hade det kunnat bli ännu fler mål. Lindlöven har seriens bästa powerplay, berättar den assisterande tränaren Cristian Swärd, som coachade laget i Jörgen Jönssons frånvaro. Den gamle FBK-legendaren befinner sig på plats i Finland för att kommentera JVM för radiosporten.

Inlånande Erik Fridlund svarade för värmlänningarnas mål. Men matchen var dock den sista för Fridlund samt Andreas ”Karlan” Karlsson som nu återvänder till sina ordinarie klubbar, Arvika respektive Filipstad.

– Det har varit riktigt kul att ha med dem. Fridlund har ju även bedrgit rejält poängmässigt de här tre matcherna, berömmer Swärd.