2015-12-03 23:14

2015-12-03 23:14

Skada avbröt J-18 match

ISHOCKEY

En otäck skada i mötet mellan Åmål SK J-18 och Arvika HC J-18 gjorde att lagen, efter förslag från domaren, kom överens om att avbryta matchen.

Det var i början av den tredje perioden som hemmaspelaren tacklades bakifrån mot sargen. Ambulans tillkallades och sjukvårdspersonal kunde sedermera konstatera att han kunde röra på sina armar och ben.

– Det såg rätt illa ut. Läkarna var snabbt här och de gjorde ett bra jobb, säger Åmålstränaren Ken Eddy.

Spelaren fördes till sjukhus i Karlstad.

– Sjukvårdarna tog det säkra före det osäkra. Vi hoppas att han är okej och att det inte är allt för allvarligt, säger Eddy.

Det var i början av den tredje perioden som hemmaspelaren tacklades bakifrån mot sargen. Ambulans tillkallades och sjukvårdspersonal kunde sedermera konstatera att han kunde röra på sina armar och ben.

– Det såg rätt illa ut. Läkarna var snabbt här och de gjorde ett bra jobb, säger Åmålstränaren Ken Eddy.

Spelaren fördes till sjukhus i Karlstad.

– Sjukvårdarna tog det säkra före det osäkra. Vi hoppas att han är okej och att det inte är allt för allvarligt, säger Eddy.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.