2015-11-05 14:40

2015-11-05 14:41

Värmländska i U18-landslaget

ISHOCKEY

Emma Murén från Hammarö och Leksand finns med i det U18-hockeylandslag som på fredagen möter Tyskland i en fyrnationersturnering i Dmitrov i Ryssland.

Målvakter: Ellen Jonsson, Brynäs, och Emma Söderberg, Modo.

Backar: Maja Nyhlén-Persson, Leksand, Linnéa Andersson, HV 71, Ebba Berglund, Modo, Jessica Adolfsson, Brynäs, Emma Eriksson, Luleå, samt Solveig Neunzert och Ida Press, Djurgården.

Forwardar; Emma Murén, Kajsa Armborg, Ida Nikula och Wilma Johansson, Leksand, Sofie Lundin, Jonstorp, Josefin Bouveng, Wings Arlanda, Celine Tedenby, Moa Wernblom och Felicia Wikner-Zienkiewicz, Modo, Matilda af Bjur, Linköping, samt Alva Johnsson och Sara Hjalmarsson, AIK.

Svenskorna möter Finland på lördag och avslutar mot Ryssland på söndag.

Målvakter: Ellen Jonsson, Brynäs, och Emma Söderberg, Modo.

Backar: Maja Nyhlén-Persson, Leksand, Linnéa Andersson, HV 71, Ebba Berglund, Modo, Jessica Adolfsson, Brynäs, Emma Eriksson, Luleå, samt Solveig Neunzert och Ida Press, Djurgården.

Forwardar; Emma Murén, Kajsa Armborg, Ida Nikula och Wilma Johansson, Leksand, Sofie Lundin, Jonstorp, Josefin Bouveng, Wings Arlanda, Celine Tedenby, Moa Wernblom och Felicia Wikner-Zienkiewicz, Modo, Matilda af Bjur, Linköping, samt Alva Johnsson och Sara Hjalmarsson, AIK.

Svenskorna möter Finland på lördag och avslutar mot Ryssland på söndag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.