2015-11-04 15:31

2015-11-04 15:31

FBK-legendarer i ny liga

ISHOCKEY

FBK-legendarerna Thomas Rundqvist, Magnus Roupé, Thomas Rhodin och Willy Lindström från Grums finns med i Tre Kronors veteraner i nystartade World Legends Hockey League.

Här deltar Finland, Ryssland, Slovakien, Sverige, Tjeckien och Tyskland. Veterankronorna inleder med match mot Finland i Helsingfors 6 november. Tyskland möter Ryssland och Tjeckien ställs mot Slovakien. De tre vinnarna och bästa förloraren går till slutspel i januari i Moskva.

Drivande i nya, icke kommersiella WLHL är ryska legendarerna Pavel Bure, Alexsej Kasatonov och Aleksandr Jakusjev.

Här deltar Finland, Ryssland, Slovakien, Sverige, Tjeckien och Tyskland. Veterankronorna inleder med match mot Finland i Helsingfors 6 november. Tyskland möter Ryssland och Tjeckien ställs mot Slovakien. De tre vinnarna och bästa förloraren går till slutspel i januari i Moskva.

Drivande i nya, icke kommersiella WLHL är ryska legendarerna Pavel Bure, Alexsej Kasatonov och Aleksandr Jakusjev.