2015-08-16 15:24

2015-08-16 15:24

Finalförlust för Sverige

ISHOCKEY

Det blev förlust för det svenska U18-laget i lördagens final i Ivan Hlinka Memorial Cup.

I finalen ställdes man mot Kanada efter att ha besegrat Finland i semifinalen med 2–1. Det svenska laget, med Färjestads Oskar Steen, klarade inte av att stå emot nordamerikanernas inledande tryck i finalen och låg under med 4–0 redan efter första perioden. Matchen var där så gott som avgjord och slutade 7–3 till kanadensarna som i och med segern vann sin åttonde raka upplaga av turneringen.

I finalen ställdes man mot Kanada efter att ha besegrat Finland i semifinalen med 2–1. Det svenska laget, med Färjestads Oskar Steen, klarade inte av att stå emot nordamerikanernas inledande tryck i finalen och låg under med 4–0 redan efter första perioden. Matchen var där så gott som avgjord och slutade 7–3 till kanadensarna som i och med segern vann sin åttonde raka upplaga av turneringen.