2015-06-25 06:00

2015-06-25 06:00

Färjestad värvar från andra sidan vägen

ISHOCKEY

Färjestad har nu tillsatt den nya tjänsten som biljettansvarig. Johan Kemi, tidigare marknadschef på Färjestadstravet, hoppar in på posten.

– För mig är det att ta ett nytt steg i min egen karriär och ser det som en liten dröm att kunna göra det i Färjestad BK. Jag vet vilka krav som ställs och ser det som en stor inspirationskälla. Jag vet vad jag kan och ser fram emot att bli en viktig spelare i det administrativa laget, säger Johan Kemi, till klubbens hemsida.

Kemi kommer också att ansvara för hela arenaupplevelsen.

– Det är ett mycket viktigt uppdrag i föreningen. Det är i stora drag en tredjedel i vår intjäning och kärnan i mycket av det vi gör, säger klubbens Vd, Stefan Larsson.

Förvärvet tillträder sin nya tjänst den 3 augusti, men kommer även att vara tillgänglig för Färjestadstravet under övergångsperioden.

Färjestad har nu tillsatt den nya tjänsten som biljettansvarig. Johan Kemi, tidigare marknadschef på Färjestadstravet, hoppar in på posten.

– För mig är det att ta ett nytt steg i min egen karriär och ser det som en liten dröm att kunna göra det i Färjestad BK. Jag vet vilka krav som ställs och ser det som en stor inspirationskälla. Jag vet vad jag kan och ser fram emot att bli en viktig spelare i det administrativa laget, säger Johan Kemi, till klubbens hemsida.

Kemi kommer också att ansvara för hela arenaupplevelsen.

– Det är ett mycket viktigt uppdrag i föreningen. Det är i stora drag en tredjedel i vår intjäning och kärnan i mycket av det vi gör, säger klubbens Vd, Stefan Larsson.

Förvärvet tillträder sin nya tjänst den 3 augusti, men kommer även att vara tillgänglig för Färjestadstravet under övergångsperioden.