2015-02-11 16:36

2015-02-11 16:36

Dags för "Sannys gala"

ISHOCKEY

Måndagen den 27 april är det återigen dags för SHL Awards, direktsänt av CMore.

En namnkunnig jury utser vinnarna i sex kategorier; årets målvakt, back, forward, tränare, rookie och mest värdefulle spelare. Det var Sanny Lindström som drog i gång det hela för några år sedan. Utöver dessa nominerade uppmärksammas även SHL-segraren, SM-guldvinnaren, samt vinnarna av poängligan, skytteligan, målvaktsligan, CMore-fansens favorit och Guldpipan till årets domare.

En namnkunnig jury utser vinnarna i sex kategorier; årets målvakt, back, forward, tränare, rookie och mest värdefulle spelare. Det var Sanny Lindström som drog i gång det hela för några år sedan. Utöver dessa nominerade uppmärksammas även SHL-segraren, SM-guldvinnaren, samt vinnarna av poängligan, skytteligan, målvaktsligan, CMore-fansens favorit och Guldpipan till årets domare.