2015-01-23 06:00

2015-01-23 06:00

Forshaga har jubileumsfest

ISHOCKEY: "Det här är vårt sätt att bjuda tillbaka"

Senast det begav sig gick det inte riktigt som det var tänkt. På fredagskvällen görs ett nytt försök till jubileumsmatch och då bjuder värden på fri entré.

Det var under den sista helgen i december som matchen mot Mariestad skulle ha spelats. Ängevi ishall fyllde 30 år och var tänkt att firas med en jubileumsmatch. Tråkigt nog var inte ishallen som sådan lika sugen på kalaset och bjöd på en is som var för tunn för att kunna bjuda upp till dans. Efter att matchen skjutits upp ett par timmar togs beslutet att flytta fram matchen.

Nytt försök

Matchen gick under namnet ”enkronasmatch” – närmare 100 företag hade gått ihop och skulle erbjuda en krona per åskådare för att fira föreningen. Nu görs ett nytt försök att genomföra detta jubileum och som plåster på såren för senast bjuder föreningen på inträdet.

Magnus Arvedsson, kanslist och trotjänare, ser fram emot vad han hoppas blir en riktig publikfest.

– Vi har fixat så det kommer upp en buss med Mariestadsfans och förhoppning finns även om att trotjänare i Forshaga ska dyka förbi. Det här är vårt sätt att bjuda tillbaka och vi hoppas självklart på en välfylld hall.

Matchen startar klockan 19 och talangfabriken från Mariestad lär bjuda hemmalaget på hårt motstånd. Västgötarna ligger på femte plats i Hockeyettan Västra, värmlänningarna på elfte.

Det var under den sista helgen i december som matchen mot Mariestad skulle ha spelats. Ängevi ishall fyllde 30 år och var tänkt att firas med en jubileumsmatch. Tråkigt nog var inte ishallen som sådan lika sugen på kalaset och bjöd på en is som var för tunn för att kunna bjuda upp till dans. Efter att matchen skjutits upp ett par timmar togs beslutet att flytta fram matchen.

Nytt försök

Matchen gick under namnet ”enkronasmatch” – närmare 100 företag hade gått ihop och skulle erbjuda en krona per åskådare för att fira föreningen. Nu görs ett nytt försök att genomföra detta jubileum och som plåster på såren för senast bjuder föreningen på inträdet.

Magnus Arvedsson, kanslist och trotjänare, ser fram emot vad han hoppas blir en riktig publikfest.

– Vi har fixat så det kommer upp en buss med Mariestadsfans och förhoppning finns även om att trotjänare i Forshaga ska dyka förbi. Det här är vårt sätt att bjuda tillbaka och vi hoppas självklart på en välfylld hall.

Matchen startar klockan 19 och talangfabriken från Mariestad lär bjuda hemmalaget på hårt motstånd. Västgötarna ligger på femte plats i Hockeyettan Västra, värmlänningarna på elfte.