2018-06-08 15:09

2018-06-08 15:09

Henriksson stannar i Munkfors

INNEBANDY

David Henriksson är klar för ännu en säsong i IFK Munkfors.

Henriksson, en 23-årig forward med Forshaga som moderklubb, har under de två senaste säsongerna noterats för 52 (25+27) poäng på 61 matcher i grundserie, playoff och kval.

– Jag stortrivs i Munkfors, då är det ingen idé att flytta på sig. Jag sa till ”Gus” (Alex Andersson) efter sista kvalmatchen mot Åmål att jag ska spela så många säsonger i IFK att jag räknas som en äkta munkfôrsing till slut, säger Henriksson i ett pressmeddelande.

Henriksson, en 23-årig forward med Forshaga som moderklubb, har under de två senaste säsongerna noterats för 52 (25+27) poäng på 61 matcher i grundserie, playoff och kval.

– Jag stortrivs i Munkfors, då är det ingen idé att flytta på sig. Jag sa till ”Gus” (Alex Andersson) efter sista kvalmatchen mot Åmål att jag ska spela så många säsonger i IFK att jag räknas som en äkta munkfôrsing till slut, säger Henriksson i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.