2018-06-05 11:56

2018-06-05 11:56

Bakke klar för Karlstad IBF

INNEBANDY

Karlstad IBF:s herrar förstärker på forwardssidan. In kommer norske Kristoffer Bakke från Sveiva i Norges högsta division.

En 24–årig högerforward som noterades för 50 poäng under säsongens 22 matcher fördelat på 30 mål och 20 assist. Han har även gjort sex poäng på elva landskamper med norska landslaget.

– Jag har under de senaste 2–3 åren funderat på att spela i Sverige för jag tror det är det bästa för min utveckling, jag vill se hur bra jag kan bli helt enkelt. Jag har hört mycket positivt kring föreningen, säger Bakke i ett pressmeddelande.

Kontraktet sträcker sig över ett år.

En 24–årig högerforward som noterades för 50 poäng under säsongens 22 matcher fördelat på 30 mål och 20 assist. Han har även gjort sex poäng på elva landskamper med norska landslaget.

– Jag har under de senaste 2–3 åren funderat på att spela i Sverige för jag tror det är det bästa för min utveckling, jag vill se hur bra jag kan bli helt enkelt. Jag har hört mycket positivt kring föreningen, säger Bakke i ett pressmeddelande.

Kontraktet sträcker sig över ett år.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.