2018-05-16 17:32

2018-05-16 17:32

Nilsby siktar på division 1

INNEBANDY

Nilsby IK satsar för att gå upp i division 1 och nu är truppen i princip klar inför kommande säsong.

Klubben har 32 spelare för division 2-laget och utvecklingslaget i division 3.

– Vi hoppas på att bli 33 stycken, men den siste spelaren funderar och vi ser honom som bonus om det löser sig. Jag skulle ljuga om jag sa annat än att vi räknar med att tillhöra toppen. Det blir den bästa division 2-serien någonsin tror jag men vi slåss vi om seriesegern, säger sportchefen Janne Svensson i ett pressmeddelande.

Klubben har 32 spelare för division 2-laget och utvecklingslaget i division 3.

– Vi hoppas på att bli 33 stycken, men den siste spelaren funderar och vi ser honom som bonus om det löser sig. Jag skulle ljuga om jag sa annat än att vi räknar med att tillhöra toppen. Det blir den bästa division 2-serien någonsin tror jag men vi slåss vi om seriesegern, säger sportchefen Janne Svensson i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.