2018-05-16 13:32

2018-05-16 13:33

Anton och Rikard i blågul trupp

INNEBANDY

Två värmlänningar har kallats till det första av tre landslagsläger inför VM.

Duon som fått förtroendet i förbundskapten Mikael Hills 28-mannatrupp är Anton Vestlund och Rikard Eriksson.

Båda exil-värmlänningarna spelar numera för Mullsjö AIS. Vestlund fick sitt genombrott i Karlstad IBF och Rikard Eriksson är ursprungligen från Hagfors IBS. Den förstnämnde är relativt ny i landslagssammanhang, men Eriksson blixtinkallades till mästerskapet 2012 och har ett VM-guld på sin cv.

– Det är en trupp som bygger på den grupp spelare vi har jobbat med under det år vi har varit med som ledning för laget. Det är inga större överraskningar, nu är det en stomme som det ska jobbas med in till VM, säger Mikael Hill.

Den 24 till 27 maj samlas landslaget på Bosön.

Duon som fått förtroendet i förbundskapten Mikael Hills 28-mannatrupp är Anton Vestlund och Rikard Eriksson.

Båda exil-värmlänningarna spelar numera för Mullsjö AIS. Vestlund fick sitt genombrott i Karlstad IBF och Rikard Eriksson är ursprungligen från Hagfors IBS. Den förstnämnde är relativt ny i landslagssammanhang, men Eriksson blixtinkallades till mästerskapet 2012 och har ett VM-guld på sin cv.

– Det är en trupp som bygger på den grupp spelare vi har jobbat med under det år vi har varit med som ledning för laget. Det är inga större överraskningar, nu är det en stomme som det ska jobbas med in till VM, säger Mikael Hill.

Den 24 till 27 maj samlas landslaget på Bosön.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.