2018-05-07 22:51

2018-05-07 22:51

Simon åter i Hagfors IBS

Efter sex säsonger i Hagfors IBS valde Simon Larsson,24, att lämna klubben för spel i seriekonkurrenten Lockerud.

Inför årets säsong återvände han till Hagfors men valde då att tacka ja till Hagfors IF Uddeholms erbjudande om att bli huvudtränare. Nu gör han come back som spelare och har skrivit ettårskontrakt med Hagfors IBS.

Under hans sex säsonger i Hibs så spelade han 120 A-lagsmatcher på division 1-nivå, deltog i ett allsvenskt kval och vann tre SM-medaljer på juniornivå. Efter det blev det som sagt två säsonger i division 1 och spel i ytterligare ett allsvenskt kval. Det gör honom till lagets mest erfarne back och han kommer bli viktig i Hibs unga backuppsättning och han kommer få ta sig an en roll som ”pappa” bland backarna.

– Det ska bli kul och hoppas att jag kan bidra.

 

Inför årets säsong återvände han till Hagfors men valde då att tacka ja till Hagfors IF Uddeholms erbjudande om att bli huvudtränare. Nu gör han come back som spelare och har skrivit ettårskontrakt med Hagfors IBS.

Under hans sex säsonger i Hibs så spelade han 120 A-lagsmatcher på division 1-nivå, deltog i ett allsvenskt kval och vann tre SM-medaljer på juniornivå. Efter det blev det som sagt två säsonger i division 1 och spel i ytterligare ett allsvenskt kval. Det gör honom till lagets mest erfarne back och han kommer bli viktig i Hibs unga backuppsättning och han kommer få ta sig an en roll som ”pappa” bland backarna.

– Det ska bli kul och hoppas att jag kan bidra.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.