2018-05-04 16:58

2018-05-04 16:58

Hultgren till Kais Mora

INNEBANDY: Lämnar Iksu efter två raka SM-guld

Värmländska landslagsstjärnan Johanna Hultgren, 21, lämnar mästarlaget Iksu för Kais Mora.

Anledningen?

– Att få komma närmare familjen i Filipstad har varit en bidragande faktor. Så att nu få möjlighet att spela för Mora och slåss om guld och samtidigt ha min familj närmare känns som en väldigt bra lösning, säger hon till Sportexpressen.

Johanna Hultgren har representerat Iksu de tre senaste säsongerna och vunnit SM-guld två av dem.

Hon blev även svensk mästare med just Mora 2015 – strax innan flytten till Iksu.

Anledningen?

– Att få komma närmare familjen i Filipstad har varit en bidragande faktor. Så att nu få möjlighet att spela för Mora och slåss om guld och samtidigt ha min familj närmare känns som en väldigt bra lösning, säger hon till Sportexpressen.

Johanna Hultgren har representerat Iksu de tre senaste säsongerna och vunnit SM-guld två av dem.

Hon blev även svensk mästare med just Mora 2015 – strax innan flytten till Iksu.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.