2018-04-16 17:28

2018-04-16 17:28

Dahlström stannar i KIBF

INNEBANDY

Karlstad IBF:s damer har gjort klart med en viktig defensiv pjäs.

Detta sedan Emma Dahlström har förlängt kontraktet med två år.

– En riktigt skön förlängning. Emma har varit vår bästa back i år och vi behöver verkligen hennes lugn och rutin i försvaret. När det under säsongen som gick blåste som värst med tränarbyte, spelaravhopp och förluster var hon en av dem som knöt näven och fick med sig laget, säger sportchefen Peter Karlsson i ett pressmeddelande.

 

 

 

 

Detta sedan Emma Dahlström har förlängt kontraktet med två år.

– En riktigt skön förlängning. Emma har varit vår bästa back i år och vi behöver verkligen hennes lugn och rutin i försvaret. När det under säsongen som gick blåste som värst med tränarbyte, spelaravhopp och förluster var hon en av dem som knöt näven och fick med sig laget, säger sportchefen Peter Karlsson i ett pressmeddelande.

 

 

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.