2017-09-03 20:48

2017-09-03 22:09

Stark avlutning räckte inte

TRÄNINGSMATCH INNEBANDY

Karlstad IBF är mitt uppe i försäsongen.

I söndagens möte stod SSL-laget Linköping IBK för motståndet och Karlstad IBF hade svårt att hänga med inledningsvis och låg under med 6–1 inför tredje perioden. Dock bjöd Värmlänningarna på en stark avslutning och var så när på att få till en kvittering men det slutade med förlust, 5–6.

– Linköping var ett tufft motstånd, men att vinna sista med 4–0 är starkt, säger Henrik Nirs, tränare i Karlstad IBF.

I söndagens möte stod SSL-laget Linköping IBK för motståndet och Karlstad IBF hade svårt att hänga med inledningsvis och låg under med 6–1 inför tredje perioden. Dock bjöd Värmlänningarna på en stark avslutning och var så när på att få till en kvittering men det slutade med förlust, 5–6.

– Linköping var ett tufft motstånd, men att vinna sista med 4–0 är starkt, säger Henrik Nirs, tränare i Karlstad IBF.