2017-08-25 22:09

2017-08-25 22:10

SSL-spelare till Skoghall

INNEBANDY

Skoghall förstärker truppen inför kommande säsong i damallsvenskan.

Välmeriterade värmländskan Mikaela Målström är klar för klubben och hon kommer senast från spel i SSL-laget Endre. 26-åringen, med GS 86 som moderklubb, har svarat för 68 poäng på 93 matcher för gotlännskorna i SSL och var ett tag aktuell för comeback i Karlstad IBF. Nu blir det i stället Skoghall för Målström som under fredagskvällen presenterades av klubben i samband med Kallsta Open.

– Ett mycket välmeriterat och spännande nyförvärv, skriver Skoghall på sin Facebook-sida.

Välmeriterade värmländskan Mikaela Målström är klar för klubben och hon kommer senast från spel i SSL-laget Endre. 26-åringen, med GS 86 som moderklubb, har svarat för 68 poäng på 93 matcher för gotlännskorna i SSL och var ett tag aktuell för comeback i Karlstad IBF. Nu blir det i stället Skoghall för Målström som under fredagskvällen presenterades av klubben i samband med Kallsta Open.

– Ett mycket välmeriterat och spännande nyförvärv, skriver Skoghall på sin Facebook-sida.