2017-08-17 22:37

2017-08-17 22:50

Skoghall i bra form inför allsvenskan

INNEBANDY

Det blev en enkel träningsmatch för Skoghall när de på torsdagskvällen tog emot Hagfors i Hammarö Arena.

Det här var den andra träningsmatchen för Skoghall innan säsongen och den kunde knappast ha gått bättre. Hemmalaget jobbade hårt hela matchen och vann kamp efter kamp. Utgången blev mycket positiv och resultatet blev slutligen 8-2. Ett slutresultat som säkerligen gjorde hemmalaget självsäkra inför deras kommande debut i allsvenskan.

– Vi har fått ihop ett bra lag och vi ska våga ta för oss i allsvenskan också, säger Markus Linryd, tränare för Skoghall.

 

Det här var den andra träningsmatchen för Skoghall innan säsongen och den kunde knappast ha gått bättre. Hemmalaget jobbade hårt hela matchen och vann kamp efter kamp. Utgången blev mycket positiv och resultatet blev slutligen 8-2. Ett slutresultat som säkerligen gjorde hemmalaget självsäkra inför deras kommande debut i allsvenskan.

– Vi har fått ihop ett bra lag och vi ska våga ta för oss i allsvenskan också, säger Markus Linryd, tränare för Skoghall.