2017-05-23 17:44

2017-05-23 17:44

Nya Stjärn-cupen rullar igång

INNEBANDY

Från och med torsdag och två dagar framåt spelas Nya Stjärncupen i Karlstad.

En turnering som nu har fokus på motionsinnebandy. I en helt unik legendklass gör en rad profiler från förr upp om turneringssegern i Karlstad Innebandyarena. Och på fredag kväll spelas den mäkta prestigefyllda matchen mellan Sjöstad Legends och NB 87 Legends.

I herrarnas legendklass deltar nämnda Sjöstad och NB 87 tillsammans med Mora och Kristinehamn. Bland de gamla stjärnspelarna återfinns profiler som Peter Wallin, Jan-Erik Vaara, Anders ”Fimpen” Hägglund, Mathias ”Bult” Larsson, Dan Lundqvist, Christian Edwertz och Joacim Holmén.

Sex lag gör upp om slutsegern i Legends dam. Här deltar Sjöstad, Munkfors, Rönnby, KFUM Örebro, Falun och Sunnanå och vi får återse profiler som Camilla Granelid, Anette Rådström, Madlen Karlsson, Anna Eklund, Jenny Hedlund, Karin Hallberg och många fler.

Noterbart är också att de forna elitdomarna Michael Walkert och Patrik Gottfridsson kommer att vara med och döma i legendklasserna under helgen. Walkert är den domare i landet som dömt näst flest matcher genom tiderna i högsta serien på herrsidan.

 

En turnering som nu har fokus på motionsinnebandy. I en helt unik legendklass gör en rad profiler från förr upp om turneringssegern i Karlstad Innebandyarena. Och på fredag kväll spelas den mäkta prestigefyllda matchen mellan Sjöstad Legends och NB 87 Legends.

I herrarnas legendklass deltar nämnda Sjöstad och NB 87 tillsammans med Mora och Kristinehamn. Bland de gamla stjärnspelarna återfinns profiler som Peter Wallin, Jan-Erik Vaara, Anders ”Fimpen” Hägglund, Mathias ”Bult” Larsson, Dan Lundqvist, Christian Edwertz och Joacim Holmén.

Sex lag gör upp om slutsegern i Legends dam. Här deltar Sjöstad, Munkfors, Rönnby, KFUM Örebro, Falun och Sunnanå och vi får återse profiler som Camilla Granelid, Anette Rådström, Madlen Karlsson, Anna Eklund, Jenny Hedlund, Karin Hallberg och många fler.

Noterbart är också att de forna elitdomarna Michael Walkert och Patrik Gottfridsson kommer att vara med och döma i legendklasserna under helgen. Walkert är den domare i landet som dömt näst flest matcher genom tiderna i högsta serien på herrsidan.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.